Navigate / search

 Over Rob Leeuw sportmassage

Naast mijn diploma Sportverzorging & massage heb ik in 2011 het diploma allround Conditie- en Hersteltrainer volgens de Rehaboom aan mijn kwalificaties mogen toevoegen. Dit houdt in dat ik een gestructureerde revalidatiemethode beheers.

 

Overige ervaring

Als sportmasseur heb ik ook buiten mijn praktijk de nodige ervaring opgedaan. Want je kunt dit vak wel leren, maar je gaat het pas beheersen als je er intensief en in verschillende situaties mee bezig bent. Wat heb ik tot nu toe zoal gedaan?

  • Sinds drie seizoenen ben ik sportverzorger/hersteltrainer van de selectie van Braakhuizen, een voetbalclub in Geldrop.
  • Tevens ben ik een seizoen sportverzorger geweest van de (toenmalige) landskampioen zaalvoetbal (‘futsal’) CFE / VDL Eindhoven.
  • Ik heb daarnaast bij sportketen HealthCity gewerkt. Van 2008 tot en met 2011 deed ik de fitnessbegeleiding en persoonlijke training.
  • Als klein uitstapje, maar zeker niet minder belangrijk, wil ik nog noemen dat ik in 2011,2012 en 2013 als (vrijwillig) sportmasseur op het grootse evenement Alpe d’HuZes heb gewerkt. Tijdens dit evenement wordt geld ingezameld voor de kankerbestrijding.
  • Last but not least: ik werk nauw samen met een sportfysiotherapeut, die vele jaren ervaring heeft op topsportniveau!

 

Je  bent derhalve bij mij in vertrouwde en professionele handen. Ben je daar ook van overtuigd en zoek je iemand op het gebied van sportmassage of herstel na een blessure, wacht dan niet langer en neem contact met me op!